Monday, December 17, 2012

''Segmen Up Follower Bulan Disember''




Assalammualaikum.. Hari ni nak ikut segmen adik manis ni. Huu nak kasi up followers blog aku... Huu..

Sape-2 nak ikut segmen ni boleh lah klik kat banner di atas tuh...

Psst: ade hadiah misteri .. Wiii :D

19 comments:

  1. singgah dr segmen yg sama!!
    da follow _^

    http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  2. Haii tuan blog :) Thanks sebab join , senarai peserta dah diupdated ! Jemput Blogwalking dan SELAMAT BERSEGMEN ! :D ==>> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  3. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  4. hai, datang singgah dari segmen yang sama. :)

    http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  5. hye...
    iema dtg singgah
    dr segmen yg sme
    done follow ^^
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  6. slm , bw dr segmen yg sama :)
    done follow +bw blog ni

    follow n bw me back ?

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  7. hai..dari segmen yg sama..da follow sini..:)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember_17.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama :) dah follow ! :D http://myrahthesamurai.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-december.html

    ReplyDelete
  9. hai^^ ! dari segmen sama . done follow sini :)

    http://mybluebeads.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  10. Follow back ;D
    done follow you
    http://sheiraeiyra.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  11. Datang sini singgah rehat...
    Jamu mata baca aksara`
    Follow sekali rapatkan ukhwah ;)
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  12. Hi saya dari segmen yang sama.daa follow
    http;//anne-theworldofstories.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  13. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html singgah dari segmen yg samaaaaaaaaa ;) done follow you

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yg sama dan dah follow kamu. Jom singgah kat entry sy dan do follow mine ye. Thank you. Nice to meet you ^_^

    http://www.sheeraya.my/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  15. Dr segmen yg sama. done follow u :)

    http://aqilahviolet.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama. Saya dah follow awk.

    http://fareedasumanteri.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  17. Done follow here :)
    BW my blog too kayh ! http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa