Wednesday, April 27, 2011

hAr! pErTuNAnGan UnCLe Aqu . .


Rollyeepi..!! akhirnye pakcik aku tunang jugee.. hehehe.. Bounce

dh nak jd bujang terlajak.. naseb bek sempat .. hehehe jahat tol aku nih... kutuk pakcik sendiri.. tp ape2 pun u are the best of the best uncle in the world.. nanti dh kawen takde dh yang nak belanje kami.. bwk kami pegi jalan2 naik kerete ferrari die tuh,,, huaaa

muke aku yang seton-seton . . hahaha tp cute maa..
yang kat belakang aku tuh my aunt2 yg comey2 sume . . ^^,

kandid pic .. azri, aunt azni n my sis Eryn..
muke kepanansan.. rumah my future aunt nih panas betoll...
tp mmg mase nih musim panas ahh.. fuhhh!!


haaa nih diee!! barang hantaran dari kedue belah pihak...
wane putih from pihak lelaki . yang buat akku nak bermegah nih ialah
bunge rampai tuhhh (kat ujong sane....) aku yang buat sendiri taw...
but hiasan bukan aku yang wt lar... wkwkwkwk...
urmmm yang wane pink plak from otherside maksudnye belah perempuan ahh...

 
hahhahah nih agy muke2 yang agak2 nak kene humban kat sungai belakang rumah nih...
tapi dorang kecik agy,, penat kot dok dalam tuh.. ngan panas2 nyee agy..
heee sabar yerr adik2 kuw.. nanti dpt makan kek.. secret recipe agy tuh.. ^^

muke aku mase nih ngah tahan nafas.. baju dh ketat wehh.. aku ase mcm nak menangis jekk.. hampeh dot com..
huwaaaaaaaaaaa


nih larr gambar2 sepanjang pertunangan tuh.. ade yang muke epy ade yang muke toye .  hahahahah  Laughing 1  hope jodo deall panjang sampai ke anak cucu cicit cecer.. opppss silap suda . . hahahahah

keyh ahh.. thats all from me.. see yaa !!

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa