Tuesday, October 30, 2012

Segmen: Jom Follow




Salam. Hee buat entry jek pasal segmen. Pasal giveaway. Tak bosan ke? Hahha. Aku tak bosan. Aku suke join-2 ni. Boleh menambahkan followers sedia ade. Ngee. Followers aku pon tak ramai sangat. Tuh yang rajin benor nak join. Ahaks.. :D

Kalo nak join boleh klik banner ek.

Followers terkini berjumlah 79 orang.

First Giveaway by myoldcrumpleddiaries



Salam. Kali ni nak join giveaway dari blogger ni pulak. Hee harap-2 ade luck lah. Teringin jugak nak hadiah. Ngee.

Sape-2 nak join boleh klik banner kat atas. Tarik tutup 1 November 2012 ni. So cepat-2 lah join. ;D

Wednesday, October 24, 2012

Segmen "Cubit-cubit Manja"



Assalammualaikum.

Hee buat entry jek pasal segmen eh? Hahha. Mood tengah rajin nak join segmen. Kali ni nak join segmen cik Lezza pulak. :D

Saja join segmen ni kerana aku nak tambah followers. Nak naikkan trafik blog ni. Boleh? Haha :D

Kalau korang rase-2 atau nak join boleh klik SINI.

Rilex. Mase banyak lagi. Sebab cik Lezza tak bagi lagi due date. Haha. Moh kite pakat-2 join. Boleh menambahkan followers yang sedia ade. Ngee ;D

"SURPRISE GIVEAWAY by FD"




Assalammualaikum.

Hari ini aku nak join satu giveaway from adik manis Diana. Waa 1st time join. Hee sape-2 nak join boleh kalau korang nak join boleh lah klik di SINI.

Cepat-2. Due date 27 Oktober ni. :D

Tuesday, October 23, 2012

[NOTA PENDEK]: Berdebar..

Assalammualaikum.

Hurmm kenapa ek hati aku ni dup dap dup dap. Mcm ade bende yang tak kena jek. Harap-2 ni hanya sementara saja. :(

Aku tak suke lah perasaan macam ni. Nak buat kerja pun tak senang. Yela. Rase tak sedap hati kan? 



Friday, October 19, 2012

Segmen Miz Ruha | Lesen

Assalammualaikum semua. Selamat hari Jumaat. Hari ni aku terbace entry sorang blogger. Dia buat segmen. Senang jek segmen ni. Hahha berlagak. Segmen bercerite pengalaman korang/pakcik korang/makcik korang or sape-2 dengan korang mase amek LESEN MEMANDU. Waa gitu. Aku pon terase nak join. Hehe yela. Aku kan baru amek lesen jugak. Cerite tuh aku ade post kat SINI



Tapi takpe. Aku akan ceritekan kt sini kalo korang malas nak bukak. Aku ringkaskan lah ek. Aku amek lesen motor dgn kereta. Dijadikan cerite, mase amek ujian JPJ kereta aku dh gagal 2kali. Sbbnye aku sangkot kat bukit. Siot tol. Mase belajar boleh pulak nak lepas kan. Dah nak test boleh pulak tak lepas. Pfftttt! Yang tak tahan 2 kali pulak tuh yang sangkot. Sabar jek lah mak. -_-"

Motor aku sekali jek dah lulus. Ecehhh! Berlagak ko. Haha sekali sekala berlagak. Ngee :D

Kali ketiga nak amek test kereta, aku malas nak mengharap yang aku lulus. Aku berserah jek. Kalo lulus alhamdulillah. Kalo gagal, malas aku nak repeat. Yela. Dah 3 kali kot kalo aku gagal lagi. Tengah menunggu giliran tuh hati aku berdebar jek. Kaki tangan sume sejuk mejuk. Boleh pulak tang-2 tuh nak berak lah. Nak kencing lah. Macam-2.

Dah tibe giliran, aku pun masuk lah kereta. Bace bismillah dulu. Huhu neves beb. Amek spm pon tak mcm ni. Haha. 

Dan paling tak sangka aku boleh lepas kat bukit. Wiii. Aku suke aku suke. Gedix jap ;)

Rase nak melompat-2. Hahah. Yela suke punye pasal kan. Bayangkan lah dah due kali gagal. Yang ni lulus pulak. Hurmm syukur..

Aku rase tu jek kot nk cite. Nak bace lagi terus klik kat SINI.

Ok lah. Wassalamm~ (^_^)

Tuesday, October 16, 2012

"Segmen: Siapa blogger bertuah by Nelly dan Nabila Medan?"

Assalammualaikum. Baru terperasan diri ini telah ditag oleh Jaja untuk join satu segmen ni. Huu lame tak join segmen-2. So saye nak join lor. Ekeke.

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html



Syarat-syarat :
- Buat entri yang bertajuk "Segmen : Siapa blogger bertuah by Nelly dan Nabila Medan ?"
- Follow blog Nelly The Strange dan Nabila Medan .
- Tampal banner yang telah disediakan oleh kami di entri tersebut dan link kan ke salah satu blog antara kami .
- Like fanpage kami :
 
 

- Tag kepada 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu .
- Akhir sekali , pastikan bagi link yang betul kepada Nelly dan Nabila di kotak komen . Pastikan beri link kepada kedua-dua blog !



Dengan rase rendah hati saye nk tag bertiga ini:-

1. Auntie Tina

2. Cik Sha 

3. Cik Si Pipi Merah 


Moh kite join segmen ni. Moh.. Moh.. :)

Wajah Baru... (^_^)



Assalammualaikum semua. Hee hari ini hati aku mcm ade taman lah. Peewitt.. ;) Mane tak kembang setaman kan. Korang tak perasan ke perbezaan kat blog aku ni? -.- Cett. Sampai hati. -_-"

Blog aku dah makin cantekk. Wiwitt. Thanks kepada Sha sebab dah edit blog ayu cantek-2. Waa saye suke, saye suke. Mood gedik melande sude. Ahaks.. :P

Blog dah makin cantek :P. So kene lah buat entry banyak-2. Tak gune jugak kalo blog cantek tapi takdo entry. Yerr dop? Haha. 

Btw, aku teramat berpuas hati dgn hasil edit cik Sha kite. Kalo korang-2 yang malas nak cantekkan blog tapi nak cantekkan blog boleh lah singgah kat blog Cik Sha kite. Bayaran serendah RM5. Murah kan? Aku buat ni tak sampai RM20 pon. Tapi hasilnya teramat memuaskan. Thanks lagi sekali. :)

Sape-2 yang nak menggunakan khidmat edit Cik Sha boleh lah klik kat SINI. Puas hati uolss.. 

Ok lah. Petang sikit aku hapdate story. Ni waktu keje. Tak boleh cilok-2. Haha bajet sungguh wahyunie wahip. Ahaksss. ;)

Wednesday, October 10, 2012

Under Construction........

Salam semua.. Hehe.

Nak bagitahu blog aku ni masih dalam proses mengemas cantekkan. Ngee. Aku nak kasi cantek sikit ini bloh. Huu aku dah upah sorang blogger kasi cantek. Dah cantek baru ade semangat nak berblog. Kahkah. :D

Ok lah. Nanti dah cantek aku masuk balik. Banyak cerite aku nak kongsi. Huhu. :D

Byee. Wassalam.. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa