Saturday, April 14, 2012

Nak kurus balikk .. ^.^

Salam semua... Sori lame menyepikan diri. Saya balik kampung lahh. 2 minggu kat kampung.. Jangan tanya lah ade internet ke tidak.. Hahah. Kampung saye kat pulau. So susah siket lah nak ade internet. Lagi2 pulau tu bukan femes sgt pon.. Huuu~~

2 minggu kat kampung mmg telah memberi satu perubahan kepada diri saya ni. Waaaa~~ Saya dh gemukk... :'( Lemak2 di badan saya sudah mula mengeleber.. Eee tak suke2.. Macam mane ni.. 

Korang bagi lah tips mcm mane nak kurus.. Kite dh try mcm2 tapi still mcm tuh jugakk.. huaaaaa... Nak slim mcm dulu.. BFF kite ckp dulu2 kite comey.. Sekarang ni lagi tambah comey.. Cettt :P

Korang bagi lah cadangan. Produk ape yang bagus utk cpt kurus ni.. Huu tapi yang bagus lahh tau. Jgn cekai2 punye.. Hahhaha bajet siall.. Ngee~~ Saye nak kurus~~ :D

Note: Rindu waktu slim melim.. Hahhah ..

Tuesday, April 3, 2012

Saya Nak Kawennn~~

Salam semua~~

Hari ni hati saye sgt berbunge2. Hee tak tau lah nape.. Mcm ade org nak masuk minang jek.. Aww~~ Gatai nooo.. Huu.. Sape lah laki yang sudi meminang saye tu kan? Hahahhaha :D

Sejak dua menjak ni lah.. Saya perhatikan yang saye ni dh makin gatal nak berkahwin. Aishhh! Masalah serius ni.. Tapi tak da lah gatal sangat.. Just gatal siket2 jek. Hee lagi2 bile ade makcik yang bisnes buat hantaran. Lagi lah aku makin gatal nak kahwin.

Kalau die dok ajak pegi kedai bunge nak buat hantaran kompom aku akan ckp kat die "Bik, tak sabar nye saye nak kawenn". Hahhahha.. Die just geleng kepale and mampu senyum sumbing aje.. Hee :D

Aku menunggu si die tapi die baru jek nak menapak. Kumpul duit pun belum lagi. So aku just boleh tunggu dan tunggu. Ala aku ni jeles jek tengok org dh kawen. Jeles sbb dorang di layan bagaikan raja & ratu. (Dah nama raja sehari opkos lah dilayan bagaikan raja). Lps tu banyak pulakk hadiah yang dorang dapat. Aishh makin membuak2lah api dengki aku ni.. (Saya bukan pendengki yer..)

Hee aku tak de lah desperate sgt nak kawen ni. Just berangan jek.. Bile lah aku nak naik pelamin dgn org yang aku syg sgt2.. (Harap2 jodoh aku dgn die berkekalan.. Aminn).. Lagi pun aku mude lagi lahh.. Belum masuk 21 tau.. (Hahha mude ke?) Tapi betol lah.. I'm still young mahh... Aku target umur aku nak kawen nanti dlm 27. Ok what.. Mase tuh adik2 aku pun sudah gede2.. Hahhaa.. So ape target umur kawen korang nanti? Pade yang single2 tuh... ;)

Note: Berangan lagi..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa