Tuesday, April 3, 2012

Saya Nak Kawennn~~

Salam semua~~

Hari ni hati saye sgt berbunge2. Hee tak tau lah nape.. Mcm ade org nak masuk minang jek.. Aww~~ Gatai nooo.. Huu.. Sape lah laki yang sudi meminang saye tu kan? Hahahhaha :D

Sejak dua menjak ni lah.. Saya perhatikan yang saye ni dh makin gatal nak berkahwin. Aishhh! Masalah serius ni.. Tapi tak da lah gatal sangat.. Just gatal siket2 jek. Hee lagi2 bile ade makcik yang bisnes buat hantaran. Lagi lah aku makin gatal nak kahwin.

Kalau die dok ajak pegi kedai bunge nak buat hantaran kompom aku akan ckp kat die "Bik, tak sabar nye saye nak kawenn". Hahhahha.. Die just geleng kepale and mampu senyum sumbing aje.. Hee :D

Aku menunggu si die tapi die baru jek nak menapak. Kumpul duit pun belum lagi. So aku just boleh tunggu dan tunggu. Ala aku ni jeles jek tengok org dh kawen. Jeles sbb dorang di layan bagaikan raja & ratu. (Dah nama raja sehari opkos lah dilayan bagaikan raja). Lps tu banyak pulakk hadiah yang dorang dapat. Aishh makin membuak2lah api dengki aku ni.. (Saya bukan pendengki yer..)

Hee aku tak de lah desperate sgt nak kawen ni. Just berangan jek.. Bile lah aku nak naik pelamin dgn org yang aku syg sgt2.. (Harap2 jodoh aku dgn die berkekalan.. Aminn).. Lagi pun aku mude lagi lahh.. Belum masuk 21 tau.. (Hahha mude ke?) Tapi betol lah.. I'm still young mahh... Aku target umur aku nak kawen nanti dlm 27. Ok what.. Mase tuh adik2 aku pun sudah gede2.. Hahhaa.. So ape target umur kawen korang nanti? Pade yang single2 tuh... ;)

Note: Berangan lagi..

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa