Wednesday, September 26, 2012

Pencuri !!

Assalammualaikum. Hopefully korang sihat hendak-Nya.

Hmm hari jiwa aku kacau betul. Sakit hati semua ade. Pagi ni aku sefamily ditimpa musibah. Mungkin tak besar mane kot. Tapi bagi kitorang besar jugak lah.

Nak dijadikan cerita, tadi pagi aku bangun pagi macam biase. Kejutkan adik-2 aku tok pegi sekolah. Aku gosok baju sekolah & baju keje aku sekali. Dah siap adik-2 aku macam biase lah dorang mesti mintak duit belanja kat ayah aku.




Hmm tibe-2 adik aku masuk bilik tanye aku ade duit tak. Aku cakap lah takde sebab tak gaji lagi kan. Kalau ade pun kat dlm bank lah. Kena jugak cucuk. Aku tanya lah kenapa. Adik aku pon cakap lah yang duit ayah aku hilang. RM500! Gilerr. RM500? Aku tanya lah ayah letak mane wallet dia. Katenye letak kat bawah bantal. 

Cari punye cari rupenye ade kat ruang tamu. Habis sume isi bersepah. Duit dah takde. Yang tinggal kertas-2 dengan ic ayah aku jek. Ayah aku dh nangis-2. Kate duit tuh nak bayar yuran adik aku. Hmm tah lerr. Kesian kat ayah aku. Nak tuduh sape yang amek pon aku tak tau. Rumah aku tuh memang tak pernah nak lock. Biar jek tertutup macam tuh.

Yela sebelum-2 ni tak pernah pon jadi mcm ni. Kira 1st time jugak lah bende ni terjadi kat family aku. Lepas ni kene lah lock pinti dpn belakang. Aku taknak bende yang lagi buruk terjadi kat family aku. Mungkin ni amaran awal kot. Supaya kitorang lebih carefully.

Nak buat macam mane. Dugaan semua ni. So lepas ni jangan simpan duit banyak-2 kat rumah. Simpan jek dalam bank. Kalau nak guna pun cucuk jek. Biar lah orang nak cakap asik cucuk jek. Habis kalau dah macam ni sape nak tolong kan?

Ok lah. Tuh jek aku nak luahkan. Lega sikit bila dah luahkan macam ni. :) Wassalammm.

Monday, September 24, 2012

Perlu ke?

Assalammualaikum semua.. 

Jumpe lagi hari isnin. Asal isnin jek mood aku ke lain. Adeyy. Tak suke lah macam ni. Tapi bukan pasal hari isnin aku nak bercerita. Yang aku nak cerita ni pasal lain.

Semalam mase aku tgh online kat fb tetibe member area rumah aku tegur. Dia cakap sampai hati tak aku tunang tak ajak dia. Aku pelik. Bila mase pulak aku bertunang. Pelik bin ajaib. Die balas lah. Satu area rumah aku dah kecoh yang aku dh bertunang. Tapi buat secare kecik-kecik. Haha aku gelak jek lah bace ape yg die tulis tuh. Adeyy sape lah yang bawak mulut ni.

Hmm aku pon tak tau lah macam mane nak cakap lagi kat jiran-2 aku. Ok lah. Memang aku selalu keluar dengan Afiq. Tapi aku keluar sbb nak pegi kerja. Pergi balik die amek. So takkan sbb tuh dorang boleh nak sedap-2 cakap yang aku ni dh bertunang? 

Tah lah. Mulut orang ni susah nak tutup. Memang salah aku kot sebab selalu sangat keluar dgn Afiq tuh. Aku selalu keluar dgn dia pon sbb selalu mintak tolong dia hantar ke sana ke sini. Aku takda transport. Memang mengharap kat dia jek lah. Kalau dulu ade pakcik aku. Sekarang ni tak boleh. Dia pon dah ade family snediri. Kekadang makcik-2 aku pon dok mintak tolong Afiq jugak. Suh tolong pegi sini lah sana lah. Afiq tuh kalo soh pegi sendiri taknak. Nak jugak aku temankan dia.

:: nanti dah tunang aku kecoh satu kampung ::

Dorang cakap tunang jek dulu. Biar tak timbul fitnah. Haha lagi lah aku gelak kan. Ape ingat kalo dh bertunang tuh dah ade lesen tok halalkan hubungan lah? Sory. Aku kalo nak tunang tempoh sampai dua bulan jek. Aku taknak tunang lama-2. Kalau tunang lame-2 ni makin banyak cabaran. So aku just diamkan jek lah. Aku malas nak amek port ape orang cakap pasal aku. Aku tahu ape yang aku buat. Selagi tak buat benda bukan-2 selagi tuh aku rase aku betol.

Habis kalau asik berkepit jek tak ke menimbulkan fitnah? Yeerr. Betul. Tapi kesah plak aku kan? Dorang yang buat fitnah dorang lah yang tanggung. Ape dorang ingat tunang kawen ni tak pakai modal ke? Aku banyak bende nak fikir sebelum nak fikir kawen. Adek-2 aku tuh masih bawah tanggungjawab aku. So aku tak terpikir nak kawen muda. Aku muda lagi lah. 21. Afiq pon 21. Huhu aku pikir nak kawen lagi 5tahun. Haha kena gelak jek ngan adek-2 aku. Dah tua baru nak kawen. Alaa aku tunggu korang besar & boleh berdikari baru aku pikir semua tuh.

Aku pon tak sanggup nak tinggalkan korang kalau aku dah kawen nanti. Sobss :( Kite kan tak pernah jauh-2. Kang aku dah kawen aku kena dok ngan laki aku. Korang? Sobsssssss. Dah lah. Makin aku pikir makin aku sedeh. Hmm kesimpulannya kalo ade kapel jgn keluar selalu. Aku pon nak berubah sikit. Jangan jumpe afiq selalu. Alaaa aku jumpe die selalu sbb die amek anta aku pegi koje. Haha. Ok lah. Tuh jek luahan hati aku.

Daa. Wassalamm.

Thursday, September 20, 2012

Cadangan menu harian ..

Assalammualaikum semua. Hopefully korang sehat la hendaknye. Hehe.

Aku nak mintak pandangan korang-2 lah. Aku ni kadang-2 tak tau nak masak ape tok adek-2 aku kalo balik keje. Yela dengan penat balik keje semua. Lepas tuh nak pikir ape nak masak. Otak aku ni dh lah cpt blank kalo pikir banyak. Haha banyak lah sangat kan :P

Tadi aku dh buat senarai menu untuk aku masak lah. So lepas ni aku tak payah nak pening-2 nak masak ape. Tapi kan ok ke kalo setiap minggu menu yang same jek? Ok lah. Aku tunjuk kat korang menu yang aku dh created.




MENU HARIAN

ISNIN
-            Dinner                   : Sardin, Telur dadar, sayur kobis goreng

SELASA
-            Dinner                   : Ikan kembung goreng sambal, sayur kobis lobak air

RABU
-            Dinner                   : ikan masak kicap, taugeh+tauhu+kucai goreng

KHAMIS
-            Dinner                   : telur rebus goreng sambal, taugeh+tauhu kuah lemak putih

JUMAAT
-            Dinner                   : keli goreng, sayur bayam bening

SABTU
-            Sarapan                 : Bihun Goreng, Milo Panas
-            Lunch                    : soto
-            Dinner                   : ayam lemak cili, sayur kobis goreng, begedil

AHAD
-            Sarapan                 : Lempeng,
-            Lunch                    : mee kari/rojak boyan
-            Dinner                   : ayam goring rempah, kari daging, sayur goreng



So ape pandangan korang dengan jadual menu yang aku dah buat ni? Ok ke ko? Hahah. Aku malas lah nak pikir-2 nak masak ape semua. Dah lah jenis aku  kalo aku nak masak satu menu ni tapi barang takde aku terus hilang mood nak masak. Tah pape kan? Hahah so jgn ikot perangai aku ni. Hakhak. Disebabkan tuh lah aku dh pasang azam nak buat jadual menu yang tak memeningkan kepala aku. Haha.

Dan kalo korang perasan dalam jadual ni kebanyakkan lauk ialah telur, ikan. Habis udang, sotong sume tuh tak nak ke? Bukan aku taknak. Tapi ayah & adik aku tak suke sangat seafood-2 ni. Pernah lah aku masak udang lemak cili api. Bila tengok lauk yang aku masak tuh terus dorang tak selera. Siap pegi beli makanan bungkus kat luar lagi tuh. Sabar jek lah. Sejak tuh lah aku jarang masak seafood-2 ni. Kalau masak pon tok aku ngan adek pompan aku.

Tapi untung jugak lah. Sebab tak yang banyak keluar duit nak makan seafood. Haha berkira. Nasib baik lah adek-2 & ayah aku tekak orang kampung. So kalau masak simple-2 pon takde hal punye.

So kalau korang-2 ade cadangan tukar menu yang aku buat kat atas tuh silalah bagitahu yerrr. Hekhek. Kalau takda pon tak ape. Aku rase dah ok kot menu-2 tuh.

K lah. Daaaa. Wassalamm.

Wednesday, September 19, 2012

Wordless Wednesday


Raya.... Raya....2012 [Part 2]

Assalammualaikum readers.

Hee nak upkan balik cerite yg dh basi. Raya dah habis baru nk up? Adey masalah jiwa aku ni. Alaaa takdo maso. So tak sompek lah den nak update. Hah kan dh kuor bahaso nogori. Kahkah. Mcm hapo jek ayat aku ni.

Harituh aku ade buat entry pasal raya jugak kan? Tak tau klik SINI. So ni lah kesinambungan cerite raye aku. Mule-2 kenalah layan gambar-2 dulu. Amek mood siket. Haha. Moh kite layan gambar-2 raye aku tahun ni. Cekidauuuuuu.
.
.
.
.
.
.
.

:: peace v(^_^) ::

:: bik ita sefamili ::

:: melahap sebentar ::

:: eh eh eh ade kek lahh ::

:: aku tak paham asal dia buat camtuh =_=" ::

:: taknak besar pulak matenye pun ::

:: peace from Erin & Ira ::

:: potong kek dulu ::

:: sesi bungkus membungkus ::

Actually pic ni aku amek kat FB pakcik aku. So kredit to pakcik aku. Haha mcm lah die bace blog ni. Ekeke.

Mesti korang pelik. Kata pic raye tapi ape pasal ade pic kek-2 segala. Haha. Ni yang aku nak bercerite kat kome-2 ni. Sebenarnye mase ni aku, afiq, erin & famili bik ita datang beraye kat rumah mamang aku. Ala mamang tuh pakcik lah. Kebetulan tarikh mase tu ialah 26 Ogos 2012.

So ape ade dgn 26 Ogos? Hehe korang ni sampai hati. 26 Ogos tuh besday aku lah. Sobsss. :'( Sedeyyy. Besday aku pun tak tahu. 

Cett gedik lah ko Yu. Yupp. 26.8.2012 tuh aku beraye sambil menyambut besday aku yang ke 21. Walawehh dah tua aku. Ishh dah boleh mengudi ni. Tapi sempat lagi ke nak daftar? Haha tetibe pulak kan.

Hee dikesempatan tuh aku pon membelilah sebuah kek. Haha betol ke ayat aku ni. Alaa dh taip pun. Malas nak backspace. Hihi.

Eh aku pun beli lah kek. Sendiri punye besday sendiri beli ka? Sebenarnye Afiq nak belikan kek. Tapi aku taknak. Pastuh die offer pulak. Suruh pilih nak kek ke nak makan. Kalo tanye aku opkos lah aku nak makan. Die tanye nak makan ape. Hehe aku pun request nk pizza hut. Aku gilerr pizza sebenarnye. Tapi disebabkan mahal kekadang jek aku makan.

Mase nak pegi beraye tuh, aku ajak lah sume famili-2 aku yang lain. Yela sekali nak celebrate sesame. Hukhuk tapi ape kan daye. Yang datang hanye sekerat. Hmm takpe lah. :( Janji kek aku habis di baham. Hakhak.

So tuh jek lah story mory raye aku tahun ni. Tahun ni raye aku dikire double joy jugak lah. Yelaa besday di hari raye. Walopon mase tuh dh seminggu raye tapi still ade mood raye lagi kan? Ngee :D

Ok lah. Raye dah habis. Kalo panjang umur boleh lah jumpe lagi raye tahun depan. Hehe :) Daaaa. Wassalam.

Friday, September 14, 2012

Team Blogger Active (TBA)! Sempoi!! :D

Assalammualaikum semua..

Hee hari ini aku eksaited sangat. Hatiku berbunge-2 riang. Menyanyi-2 lagi. Haha bajet LOL. Ade dua sebab kenape aku eksaited sangat hari ini.

Sebab pertama, lagi beberape jam aku akan bergerak ke Langkawi. Weeeeee. Suke-2 (^.^) Hahah tu sebab yang pertama.

Yang kedua pulak ialah, aku dh join TEAM BLOGGER ACTIVE yang diasaskan oleh Cik Jaja Sutera. Masih baru lagi team ni. 

Ok lah. Aku copy paste jek ape yang ade kat TBA ni. Hehe copy paste jek lah yang aku mampu. Kahkah. :DD


Warna tema TBA adalah : 
-Pink
-Purple
-Baby Blue

Syarat-syarat
  • Team ini terbuka kepada semua followers yg menetap di Malaysia sahaja 
  • Tiada had umur
  • Request utk join group TBA ..Click Here --> (TEAM BLOGGER ACTIVE) ! kalau nak join group nie..xkisah..kalau xbayar yuran pon boleh join..means..korang leh add blogger2 lain ! utk m'pekenalkan TBA
  • Like Page Team Blogger Active
  • Yuran sebanyak RM 10.00 perlu dibayar sekiranya anda ingin mendapatkan button badge (disertakan sekali nama anda & link blog anda di permukaan button + free gift)*sementara stock masih ada!! * tiada paksaan
  • Selepas anda membuat pembayaran , maka anda akan memperolehi 1 keping button badges & free gift 
  • Sekiranya anda ingin memiliki lebih dari 1 button , anda cuma perlu menambah lagi RM 4.00 utk 1 button..kalau nk 2 button.. RM 8.00 ! dan begitulah seterusnya ..
  • Pembayaran boleh dilakukan melalui akaun Maybank Jaja - 158109214575 (Siti Hajar Bt Zainudin)
  • PENTING !!!!! Sila inform Jaja di nombor 017-2725674 (Jaja) selepas membuat pembayaran resit hendaklah disimpan sebagai bukti pembayaran.Resit pembayaran boleh di e-mailkan ke jaja.sutera2@gmail.com
  • SUBJECT : Ahli Baru TBA
  • Bagi yang tidak membayar yuran , korang boleh bagi detail kat Page TBA..utk Jaja muatkan di senarai TBA..Page Jaja --> Team Blogger Active

Kelebihan TBA
  • dapat mengumpul follower dengan lebih mudah akan 
  • lebih diketahui orang lain,anda adalah seorang blogger
  • tidak akan sesekali di blacklist even korang x active (maybe sstgah dr korang adalah budak asrama)
  • lebih mudah utk bkomunikasi dengan blogger lain
  • akan diletakkan di bloglist oleh setiap ahli group ini (selama-lamanya)
  • merapatkan silatulrahim sesama kita (akan ada-nya gathering) perjumpaan beramai2..  ^_^
  • akan ada lead bagi setiap negeri ...contohnya.. setiap 1 negeri akan ada seorang leader..di mana..sebagai contoh : jika gathering ingin diadakan di PULAU PINANG..maka lead utk PULAU PINANG akan handle gathering tersebut..begitu juga dengan negeri2 yang lain !
  • Jadi sekarang adalah masa utk Jaja mencari leader2 bagi setiap negeri !! Negeri yang terlibat adalah :
  1. Perlis
  2. Kedah
  3. Pulau Pinang
  4. Perak
  5. Selangor
  6. Kuala Lumpur
  7. Melaka
  8. Negeri Sembilan
  9. Johor
  10. Kelantan
  11. Pahang
  12. Terengganu
  13. Sabah
  14. Sarawak

  • Sesiapa yang berminat untuk menjadi LEADER utk negeri2 yang Jaja nyatakan.. bolehlah menghantarkan detail anda kepada Jaja di jaja.sutera2@gmail.com
  • Details2 yang diperlukan adalah seperti :
  1. Subject : LEADER TBA
  2. Nama Penuh
  3. Link Blog
  4. No Telefon
  5. Blogger dari mana
  6. Status
  7. Sekeping Gambar anda seorang

SYARAT-SYARAT UTK MENJADI LEADER
  • Anda mestilah menjadi leader utk negeri dimana anda menetap sekarang . Sekiranya , anda berasal dari Perak . Maka , anda adalah leader utk negeri Perak !
  • 1 leader utk 1 negeri sahaja .
  • Boleh memberikan komitmen terhadap TBA 
  • Seorang yang jujur,amanah,berwibawa dan bertanggungjawab
  • Seorang yang boleh dipercayai !


Ok. Semua dh faham? Hahha ape tunggu lagi. Moh le kite pakat ramai-2 join team ni. Keahlian seumur hidup tuh. Byr RM10 jek. Siap dh button badge, free gift lagi. (Aku mmg suke bende free. hehe) 


Thursday, September 13, 2012

Langkawi. Wee (^__^)

Assalammualaikum semua..

Waaa dh hari khamis ek? Hehe tak sabar nk tunggu esok. Ade ape dgn esok? Haha nih lah yang aku nak cerita. Esok aku ngan medium family nak jenjalan kat Langkawi~~ Jangan jeles. Ahakkss sape tah nak jeles. Baru 1st time pegi nak poyoo. Hehe :D

Yela. Aku bukan nak poyo. Saje nak bercerite. Dalam mase yang same boleh tambah entry yang tak berape nak banyak ni kan? Ekeke

So esok memang hari tak sabar aku. Sebabnye, aku akan dok tengok jam jek bile nak pegi Langkawi. Haha haru jek.

Nak cerite banyak pon tak boleh. Sebab aku tak sampai Langkawi lagi. Kalo sampai sane boleh lah aku bercerite ape yang best & ape yang tak best kat sane.

Kire entry kali ni saje nk buat thriller lah. Tapi aku punye thriller tak ade video sekerat-2. Haha. Ape yang aku merapu-rapu. D**N.

So Langkawi, tunggu aku taw. Aku nak kasi gegar siket. Memandangkan aku dh makin gemuk so memang agak bergegar lah  bumi Langkawi tuh aku buat. Hahah ape lagi yang aku merapu ni.

Ok lah. Tuh jek yang mampu aku menaip. Otak aku tengah blank. Ahakss. Tuh yang merapu jek.

:: Langkawi, i'm in love >.< ::

Daaa~~ Wassalammm..

Tuesday, September 11, 2012

Segmen: Lagu Pilihan 2012 by Farah Alias

Salam semua.. Hehhe kali ni aku nk join satu segmen yg aku rase mcm lain dr yg biase ak join. Segmen kali ni dari blogger yang sgt cantek iaitu Farah Alias. Hmm cantek cik Farah ni. Hehe :D (ikhlas taw aku memuji)

Ok-2. Sesape nak join boleh lah klik kat SINI ni ;) Kat SINI korang boleh tau ape syarat-2 tok join segmen ni. :)





Sekarang ni aku nak listkan lagu-2 pilihan yg aku nak pilih. Hee haruuu betol.

Lagu-2 pilihan saye ialahhhhhh.. ..


1. Aishiteru by Zivilia Band



2. Aku Suka Dia by Ainan Tasneem
   [http://www.youtube.com/watch?v=bs0o1EX1DJ8]




3. Tentang Rasa by Astrid
    [http://www.youtube.com/watch?v=Gl8sFAsaZYw]




4. Cinta Antara Kita by Duta feat Baizura
    [http://www.youtube.com/watch?v=jZLUHJBYEIc]





Hee sume lagu jiwang ek? Ngee biase.. Hati aku kan banyak taman bunge. Ekeke. Lagu-2 ni banyak cerite nye. Hee ade kenangannye. Dan mcm-2 lagi lah. Kang aku cite mcm lari tajuk pulak. Haha. :D

Byeee. Wasallam.

Monday, September 10, 2012

Raya....Raya....2012 [Part 1]

Assalammualaikum semua.. Hehe. Hopefully korang-2 ok-2 aje. Hari ni mud saye sgt ok. Selalu kalo isnin jek otak aku blurrrr -_-. Ni tak tau lah jin mane yg masuk dlm badan aku. Tibe-2 harini mud rajin terlebih sudah. Hahaha.

Actually aku nak story mory pasal raye aku. Elehhhh. Dah nak abis raye baru nak cerita ka? Alaaa biar lerrr. Kite nak cerite jek. Taknak bace sudee lee. Kahkah :DD

Ok-2. Cerite raye aku biase-2 jek. Orang lain pakai baju baru aku pun pakai baju baru. Rumah org lain ade kueh raye rumah aku pun ade. Walaupun kueh raye tak lah segempak kueh raye rumah org laen. Tapi ok lah kan. Asalkan berisi balang-2 kat rumah aku tuh. Heee :D

Tahun ni family aku baju bertema wane merah kau. Merah menyala o jantungku. Eh-2 mule lah nak ngarut2. Dah-2 cukup. Tahun ni aku sefamily berbaju raye wane mera. Nasib baek lah kat area rumah aku tuh takde yg bela lembu/kerbau. Kalo tak mmg tak cukup tanah lah aku berlari. Hakhakhak.

Tapi sayangnye aku takde gambar sefamily. Yelaaaa semuanye suke kehulur kehilir. Tak pernah nak sesame. Menci taww :'(


:: ni jek ade. tuh pun si Erin & si Mirul. so korang imagine jek lah aku & yg lain-2 pakai baju wane ni ::
p/s: sile abaikan latarbelakang picture ni :D
:: merah vs biru ::
:: makcik-2 aku yg gojes. walo pic ade gegar cikit hihi ::
:: adek sedare yg comey ::
:: ayish muke stim. kahkah ::
:: peace4nowar from kak lilit ::
:: yg paling lasak. pfffttt ::
:: abg jajung cover macho. ekeke ::
:: walopon rupamu tidakku knl tetapi lubang hidungmu tetap menjadi pojaann ::
:: malam raye pertama di umah bik tina ::
:: aku & erin  aka gumuk & kurus ::
:: aku tak paham apehal muke aku cmni -..-::
:: makcik-2 saye lagi :) ::
:: bertiga ^__^ ::
:: bile perut sudah bergendang ::
:: lauk pauk yg sedap from nenek jajung. hmm yummmyy ::
:: tahun pertame raye bersame as wife & husband ::
:: ank sedare aunty wie ::
:: aunty wie & ank sedare beliau ::
:: ape yg lawak sgt pun tak tau lahhhhh ::
:: sibuk jek adek cici ::
:: ak tak puas ati asal gambar ak tak dinampakkan ::
:: model-2 yg tk berape nak 'model' ::
Huu dah layan gambar-2? Tak berape nk 'hot' tapi ok lah untuk buat kenangan. Hehe. 

Mase raye pertame tuh kebetulan haritu besday bik tina aku. Kire double joy lah untuk die. Dah alang-2 die pun buat lah besday tok die sekali. Heheh dh tua-2 pun nak buat jugak. Tak malu. Ekeke. Alaaa takpe. Bukan selalu pun. Hihi. Haritu tak sempat nk wish. Sbb asik pk nak mentekak darah dulu kan. So kat blog ni saye nak ucapkan hepy besday to my aunty yg ke 31. Hehe mude lagi. Kite beza 10 tahun jek. 


:: tiramisu pisang yg sedappp ::

Hii kat atas ni kek besday die. Takde tulis ape-2 pun. Mungkin die sedar yg die dh tua. So tak yah berangan nak tulis 'hepy besday to me'. Hahah ampunnnn makcik. Larikkkkkkkkk.

K lah. Wassalammm ^__^

Tuesday, September 4, 2012

Mase itu :)

Assalammualaikum semua~~ (^_^)

Hee lamenye tak jenguk blog ni. Alololo sian blog titew ni taw. Sorg-2 tanpe ade coretan. Kahkah ayat mcm vangang aje. :D

So dh masuk hari ke 17 kite menyambut bulan Syawal dan dh 17 hari jugak lah Ramadhan meninggalkan kite. Hurmm sedeh betol. Harap-2 Allah panjangkan umur ni utk bertemu bulan yang mulia tu lagi.

Tahun ni aku rase berjalan begitu and teramatlah pantas. Tau-2 dh masuk bulan September. Dan tau-2 jugak umur aku dh 21 kau. Mak aii. 21? Macam tak caye aku dh makin tua. Aku boleh jek terime hakikat yang aku ni makin tua. Haha tapi aku tak enjoy lagi lah. Rasenye kalau boleh putarkan masa ni, aku putar jek waktu aku sekolah-2. Sbb waktu sekolah tu aku teramatlah enjoy. Hahah kalo cerite sekarang memang tak habis lah. Yang tuh lain hari aku cerite.

Hee rasenye arituh tak sempat nak ucap hari raye. So di kesempatan ini saye nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN. Sorry lah lambat wish. Dh raye ke 17 baru nak wish-2 bagai. Hehe takpe lah. Yang penting ikhlas. Yerr dop?

:: pic raye pertame ;) ::


Ok lah. Bye~ Wassalamm.. >.<


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa