Tuesday, September 11, 2012

Segmen: Lagu Pilihan 2012 by Farah Alias

Salam semua.. Hehhe kali ni aku nk join satu segmen yg aku rase mcm lain dr yg biase ak join. Segmen kali ni dari blogger yang sgt cantek iaitu Farah Alias. Hmm cantek cik Farah ni. Hehe :D (ikhlas taw aku memuji)

Ok-2. Sesape nak join boleh lah klik kat SINI ni ;) Kat SINI korang boleh tau ape syarat-2 tok join segmen ni. :)





Sekarang ni aku nak listkan lagu-2 pilihan yg aku nak pilih. Hee haruuu betol.

Lagu-2 pilihan saye ialahhhhhh.. ..


1. Aishiteru by Zivilia Band



2. Aku Suka Dia by Ainan Tasneem
   [http://www.youtube.com/watch?v=bs0o1EX1DJ8]




3. Tentang Rasa by Astrid
    [http://www.youtube.com/watch?v=Gl8sFAsaZYw]




4. Cinta Antara Kita by Duta feat Baizura
    [http://www.youtube.com/watch?v=jZLUHJBYEIc]





Hee sume lagu jiwang ek? Ngee biase.. Hati aku kan banyak taman bunge. Ekeke. Lagu-2 ni banyak cerite nye. Hee ade kenangannye. Dan mcm-2 lagi lah. Kang aku cite mcm lari tajuk pulak. Haha. :D

Byeee. Wasallam.

8 comments:

  1. saya pun suka lagu2 yang awak suka neh! huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik Sue: hehe kite sehati selagu. ekeke :D

      Delete
  2. hamboiii~ mana ada cik farah cantik. cik farah comot je tau. sememeh je muka. eh2, lagu aishiteru tu lagu chenta kite ng ex kite dulu la. hahahaha. bila igt balik ase kelakar pulok.

    btw, thanks join segmen!! nanti cik farah masukkan blog awk dlm my bloglist ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik Farah: alololo memalu pulak die tuh. Hee. lagu aishiteru mmg seswai tok org yg kapel jauh-2. dulu saye ngan pkwe cinte jrk jauh. tp skang idak lg.

      and thanks sudi masukkan blog sye dlm bloglist awk. ;)

      Delete
  3. Saya suka gile dow Ashiteru dengan lagu Ainan Tasneem tu, very nicela.

    ReplyDelete
  4. hai dear. farah alias datang melawat lagi. thanks sebab join my segment ^_^

    good news! farah akan masukkan belog awak dalam bloglist blog farah sampai the end of year.

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-lagu-pilihan-by.html

    ReplyDelete
  5. Walaupun tak join Segmen ni, tapi E'raz nak blogwalking ke semua peserta Segmen ni.. Cool..

    http://www.erazfadli.com/

    ReplyDelete
  6. dtg dr sgment yg sme.. sume lagu yg awak suka sy suka.. jemput dtg singgah blog dan like https://www.facebook.com/ILurveeSleep

    ReplyDelete

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa