Owner


Daisypath Happy Birthday tickers


Assalammualaikum..

Hai. Nak perkenalkan diri saye yang tak cun ni. Hahha dah lah hidung pesek+gemuk+adeii dh lah malas nak komen lagi. Hahah.

Name penuh aku AZREEN WAHYUNIE WAHIP (AWW). Biase org panggil aku AYU jek. Tapi aku ni idak le seayu seperti name aku. Kahkahkah. Tinggal  kat Segambut, KL. Umur aku boleh rujuk kat Daisy sticker side bar ni. Aku ni tak lah pandai. Lepasan SPM jek pun. Kerja sebagai kerani di firma guaman NORA HAYATI & ASSOCIATES. So sape yang nak saman org meh jumpe aku. Hahah. Harga perkhidmatan boleh kautim (betul ke ayat aku ni?)

Aku ni suka sangat bace novel. Kalo dh dapat bace satu novel ni memang tak berhenti. Kadang2 tuh sanggup tahan berak & kencing sebab nak habiskan satu novel dlm mase satu hari. Fuhhh! Ayat panjang betol.

Aku suke bercerite secara menaip. Tapi aku tak suke bercerite secara lisan. Sebab aku tak pandai nak bercakap. Aku ni pemalu. Kalo 1st time kenal memang tak bersuara. Selagi takde org nak tegur selagi tuh lah aku diam. Haha. 

Aku ade 7 orang adik beradik dan aku anak sulung. Waaa ramai betul adik2 aku kan? Semuanye 5 hero 2 heroin. Tak seronok ade adik perempuan sorang jek. Sebab semua keje rumah aku kene buat sorang. :(

Ayah & Mak aku orang INDONESIA. So aku ni orang ape ek? Kalau nak isi form bahagian bangsa mesti aku tak tau nak tulis ape. So aku tulis jek lah LAIN-LAIN. Hehehe ok lah. Dari takde langsung. Tapi sedihnye aku takde MAK. :( So aku lah yang jadi mak kat adik2 aku sekarang. 

Aku buat blog ni just suke2 jek. Kadang2 aku akan tulis ape yang aku nak tulis. Kadang2 tuh aku akan copy paste dari mane2 sumber. Hehe tapi aku akan credit kat link tuh lah. Kang tak pasal2 kene saman. Ahaksss. Takpe boss lawyer.. Heheh :D

Ok lah. Aku rase tuh jek kot pasal aku. Heheh. Tak menarik mane pun. Ngee. Salam perkenalan dari saye.

Ikhlas,

wahyunie wahip
^_^v



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa