Thursday, November 12, 2015

Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

Salam dan selamat hari Khamis. Hee.

Kali ni aku nak join giveaway dari Cik Emas Putih yang cantik manis ni. Harap-harap ade rezeki. Aminnn.

Sesiapa nak join boleh klik banner kat bawah ni.

Terima kasih ;)




[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]


Hadiah :

RM50 Cash x 10 pemenang

Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015



Wednesday, October 21, 2015

Pameran Pengantin Malaysia Edisi 52 di SACC [6-8 November 2015]

Salam dan selamat sejahtera kepada semua bakal-bakal pengantin di Malaysia. Ehh terpanjang pulak.

Hee saje nak habaq, yang pihak Gubahan Hantaran Tinaju ade bukak booth kat Pameran Pengantin nanti.

Meh le serbu booth kami. Tak jauh pun. Kat Shah Alam sane nunnn. Heee.


Booth kami terletak di nombor 32B. Arah mana aku tak pasti lagi. Nanti apa-apa aku update kat sini.

Aku nak suruh korang-korang, bakal pengantin ni datang sebab nak suruh grab diskaun-diskaun yang bakal pihak Tinaju Hantaran bagi.

Macam-macam diskaun kitorang nak bagi tau. Antaranya diskaun doorgift, pulut kuning, gubahan hantaran dll.

Diskaun hanya sah pada hari pameran je. Kira korang kena walk in dan dapatkan diskaun dekat booth kami. Nak guna mase majlis korang bila-bila pun boleh. ;)

So jom serbuuuuuu ;D

Wednesday, August 19, 2015

Happy Birthday Boss ^__^

Sannah helwa my Aunty aka my Boss aka my Bankers *sighhhhh*

Semoga panjang umur, murah rezeki, bisnes makin rancak, makin maju. Insya-Allah.



Kalau nak tahu si baju purple tu lah owner/founder GUBAHAN HANTARAN TINAJU.

Mihmih. Malas nak type panjang. Ni jela mampu untuk aku ungkap. Kahhhhh :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa