Wednesday, October 21, 2015

Pameran Pengantin Malaysia Edisi 52 di SACC [6-8 November 2015]

Salam dan selamat sejahtera kepada semua bakal-bakal pengantin di Malaysia. Ehh terpanjang pulak.

Hee saje nak habaq, yang pihak Gubahan Hantaran Tinaju ade bukak booth kat Pameran Pengantin nanti.

Meh le serbu booth kami. Tak jauh pun. Kat Shah Alam sane nunnn. Heee.


Booth kami terletak di nombor 32B. Arah mana aku tak pasti lagi. Nanti apa-apa aku update kat sini.

Aku nak suruh korang-korang, bakal pengantin ni datang sebab nak suruh grab diskaun-diskaun yang bakal pihak Tinaju Hantaran bagi.

Macam-macam diskaun kitorang nak bagi tau. Antaranya diskaun doorgift, pulut kuning, gubahan hantaran dll.

Diskaun hanya sah pada hari pameran je. Kira korang kena walk in dan dapatkan diskaun dekat booth kami. Nak guna mase majlis korang bila-bila pun boleh. ;)

So jom serbuuuuuu ;D

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa