Wednesday, January 29, 2014

New Design Agar-Agar Kering from Gubahan Hantaran Tinaju ^_^

Salam semua. Gubahan Hantaran Tinaju telah keluarkan design baru untuk agar-agar kering. Actually kami keluarkan design baru ni untuk photoshoot Majalah Rasa. Insya Allah akan keluar bulan 4 tahun ni. Nanti aku update kalau dah keluar lah.. Hahah.

Apa-2 pun jom kita freshkan mata kita dengan gambar design terbaru dari Gubahan Tinaju Hantaran.

Cekedouttttt!!


:: agar-agar kering kelopak bunga ::


:: agar-agar kering bunga matahari ::


:: doorgift agar-agar kering kelopak bunga ::


:: gambar untuk photoshoot Majalah Rasa ::


Lawa dok?? Berminat boleh PM, email (tinaju_hantaran@yahoo.com.my, tinaaming81@gmail.com,wahyuniewahip@gmail.com,ayunie_wahip@yahoo.com) , whatsapps, calling-2 (010-8979543).. Hehe. Agar-2 kering ni sesuai untuk hantaran tunang/kahwin, untuk cenderahati tetamu pun boleh. Tak kesah. Mihmih. So apa tunggu lagi. PM aii laju-2.

Wassalam...

Nota Kaki: pliss klik HERE !! TQVM >.<

Wednesday, January 22, 2014

Pakej Hantaran Bajet Fresh Flower 2014

HANTARAN BUDGET FRESH FLOWER 2014


5 dulang termasuk SIRIH JUNJUNG hanya RM350.00
7 dulang termasuk SIRIH JUNJUNG hanya RM455.00
9 dulang termasuk SIRIH JUNJUNG hanya RM585.00

PAKEJ TERMASUK:
~ SEWAAN BEKAS HANTARAN (boleh pilih dlm koleksi tinaju)
~SEWAAN DULANG PAHAR
~SEWAAN ALAS DULANG
~ SEWAAN AKSESORI (balang kaca, bekas cincin, bekas cek dll)
~UPAH GUBAH



Anda hanya perlu berikan barang-barang hantaran perkahwinan@pertunangan sahaja... yang lain-lain saya sediakan... mudah bukan?? 


Tunggu apa lagi... cepat tempah sekarang... sementara tarikh masih available... CEPAT!! CEPAT!!


Berminat?? bolehlah hubungi tina di 014-2321101 atau email di tinaju_hantaran@yahoo.com.my/tinaaming81@gmail.com...

Akhirnya........

Assalammualaikum semua.. ^_^

Finally!! Hee lame benor tak hapdate belog. Bukan busy benor pun. Ate tak tau nak cerita apa kat dalam ni *walaupun ada jek cerita nak dicerita*

Sejak akhir-2 ni aku layan betul cerita korea. Dulu punya la tak suka. Bila adik aku dok pasang lagu Fantastic Baby tu terus aku macam berbulu jek. 'K-pop terussssssss' Hahaha. Sekarang dah kena penangan k-pop kena perli balik dengan adik. Adoyaiiii..

Aku ni takda lah fanatic sangat. Tapi sejak-2 dah melayan Running Man ni terus aku dok layan cerita kpop. Rugi lah amek channel 393 tapi tak nonton. Bayar tiap-2 bulan tapi ngak nonton. Rugi dehhhh..

Aku jadi terjatuh hati dengan variety show korean ni. Tiap jumaat aku akan pastikan tak terlepas tengok Running Man. Hahha sabtu pulak sambung untuk double shot. Nampak tak penangan nya di situ. Sekarang ni satu rumah dah terjebak dengan Running Man. Hahahaha.

:: Monday Couple :* ::

Cerita-2 korea yang aku dah layan antaranya:-

1) I Hear Your Voice



2) Fashion King



3) Jang Ok Jung



4) The Heirs



5) My Love Madame Butterfly



6) King of Ambition



7) The Birth of Family


8) The Stranger of Housekeeper



9) Incarnation of Money



10) Full Hose Take 2



11) When Tomorrow Comes



12) The Great Doctor



13) My Love From Another Star - latest



Hee nampak tak kekpopan aku disitu? Ekeke. Sekarang ni aku tengah marathon untuk My Love from Another Star. Kat tv lambat lah. Aku ni dah lah bukan jenis yang penyabar. Sebab tu Afiq lari.. Ekekek ^_^

Kalau korang nak layan kat internet boleh try kat gooddrama.net.

Layannnnnnnn.

Wassalam :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa