Wednesday, January 22, 2014

Akhirnya........

Assalammualaikum semua.. ^_^

Finally!! Hee lame benor tak hapdate belog. Bukan busy benor pun. Ate tak tau nak cerita apa kat dalam ni *walaupun ada jek cerita nak dicerita*

Sejak akhir-2 ni aku layan betul cerita korea. Dulu punya la tak suka. Bila adik aku dok pasang lagu Fantastic Baby tu terus aku macam berbulu jek. 'K-pop terussssssss' Hahaha. Sekarang dah kena penangan k-pop kena perli balik dengan adik. Adoyaiiii..

Aku ni takda lah fanatic sangat. Tapi sejak-2 dah melayan Running Man ni terus aku dok layan cerita kpop. Rugi lah amek channel 393 tapi tak nonton. Bayar tiap-2 bulan tapi ngak nonton. Rugi dehhhh..

Aku jadi terjatuh hati dengan variety show korean ni. Tiap jumaat aku akan pastikan tak terlepas tengok Running Man. Hahha sabtu pulak sambung untuk double shot. Nampak tak penangan nya di situ. Sekarang ni satu rumah dah terjebak dengan Running Man. Hahahaha.

:: Monday Couple :* ::

Cerita-2 korea yang aku dah layan antaranya:-

1) I Hear Your Voice



2) Fashion King



3) Jang Ok Jung



4) The Heirs



5) My Love Madame Butterfly



6) King of Ambition



7) The Birth of Family


8) The Stranger of Housekeeper



9) Incarnation of Money



10) Full Hose Take 2



11) When Tomorrow Comes



12) The Great Doctor



13) My Love From Another Star - latest



Hee nampak tak kekpopan aku disitu? Ekeke. Sekarang ni aku tengah marathon untuk My Love from Another Star. Kat tv lambat lah. Aku ni dah lah bukan jenis yang penyabar. Sebab tu Afiq lari.. Ekekek ^_^

Kalau korang nak layan kat internet boleh try kat gooddrama.net.

Layannnnnnnn.

Wassalam :)


No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa