Wednesday, January 29, 2014

New Design Agar-Agar Kering from Gubahan Hantaran Tinaju ^_^

Salam semua. Gubahan Hantaran Tinaju telah keluarkan design baru untuk agar-agar kering. Actually kami keluarkan design baru ni untuk photoshoot Majalah Rasa. Insya Allah akan keluar bulan 4 tahun ni. Nanti aku update kalau dah keluar lah.. Hahah.

Apa-2 pun jom kita freshkan mata kita dengan gambar design terbaru dari Gubahan Tinaju Hantaran.

Cekedouttttt!!


:: agar-agar kering kelopak bunga ::


:: agar-agar kering bunga matahari ::


:: doorgift agar-agar kering kelopak bunga ::


:: gambar untuk photoshoot Majalah Rasa ::


Lawa dok?? Berminat boleh PM, email (tinaju_hantaran@yahoo.com.my, tinaaming81@gmail.com,wahyuniewahip@gmail.com,ayunie_wahip@yahoo.com) , whatsapps, calling-2 (010-8979543).. Hehe. Agar-2 kering ni sesuai untuk hantaran tunang/kahwin, untuk cenderahati tetamu pun boleh. Tak kesah. Mihmih. So apa tunggu lagi. PM aii laju-2.

Wassalam...

Nota Kaki: pliss klik HERE !! TQVM >.<

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa