Saturday, April 14, 2012

Nak kurus balikk .. ^.^

Salam semua... Sori lame menyepikan diri. Saya balik kampung lahh. 2 minggu kat kampung.. Jangan tanya lah ade internet ke tidak.. Hahah. Kampung saye kat pulau. So susah siket lah nak ade internet. Lagi2 pulau tu bukan femes sgt pon.. Huuu~~

2 minggu kat kampung mmg telah memberi satu perubahan kepada diri saya ni. Waaaa~~ Saya dh gemukk... :'( Lemak2 di badan saya sudah mula mengeleber.. Eee tak suke2.. Macam mane ni.. 

Korang bagi lah tips mcm mane nak kurus.. Kite dh try mcm2 tapi still mcm tuh jugakk.. huaaaaa... Nak slim mcm dulu.. BFF kite ckp dulu2 kite comey.. Sekarang ni lagi tambah comey.. Cettt :P

Korang bagi lah cadangan. Produk ape yang bagus utk cpt kurus ni.. Huu tapi yang bagus lahh tau. Jgn cekai2 punye.. Hahhaha bajet siall.. Ngee~~ Saye nak kurus~~ :D

Note: Rindu waktu slim melim.. Hahhah ..

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa