Wednesday, October 24, 2012

Segmen "Cubit-cubit Manja"



Assalammualaikum.

Hee buat entry jek pasal segmen eh? Hahha. Mood tengah rajin nak join segmen. Kali ni nak join segmen cik Lezza pulak. :D

Saja join segmen ni kerana aku nak tambah followers. Nak naikkan trafik blog ni. Boleh? Haha :D

Kalau korang rase-2 atau nak join boleh klik SINI.

Rilex. Mase banyak lagi. Sebab cik Lezza tak bagi lagi due date. Haha. Moh kite pakat-2 join. Boleh menambahkan followers yang sedia ade. Ngee ;D

12 comments:

  1. Hai..Lezza singgah sini, thanks sebab sudi join segmen ni. Lezza dah cubit2 semua benda yg blh cubit. ekekeke

    ReplyDelete
  2. http://meestring.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    yeahhh!!

    ReplyDelete
  3. http://meestring.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html


    yeAH... !!!!

    ReplyDelete
  4. Eira singgah sini dari segmen yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  5. Selamat berkenalan...
    Datang dari segmen yang sama...
    Jadi follower # 76 ^_^

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja/

    P/S: Wilma dah cubit2 manja Nuffnang tu ya ^_^ Hehehe...

    ReplyDelete
  6. follow n klik iklan dr segmen yg sama :)

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  7. datag dri segmen yang same done follow you...

    http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2012/10/segment-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  8. salam,
    Singgah dan follow blog saya juga
    "Makanan kesihatan anda"
    http://doktorsihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. dr segmen ni http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    btw jom join my 1st GA :)
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    ReplyDelete
  10. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen "Cubit-cubit Manja"

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  12. jengok sini.....ada pengumuman =)

    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja-tamat.html

    ReplyDelete

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa