Wednesday, November 21, 2012

Tahniah Dear :) ♥

Assalammualaikum... Heee. Lame gilerr tak hapdate blog. Dah berabuk. Labah-2 pon dh buat sarang. Ok yg ni aku tipu.


Busy membuatkan aku tak dapat nak update blog. Banyak cerite-2 yang aku nak posting kat sini tapi tu lah. Kesibukan aku ni mengalahkan perdana menteri pulak. Hahah. Bajet :P

Dah-2.. Jangan nak merapu banyak-2. -,-

Balik kepada topik asal. Hee :) Sebenarnye aku nak ucapkan tahniah kat my dear ♥ MOHD AFIQH BIN MOHD SALLEH . Fuhh panjang benor namenye. Aku memang suke sebut full name dia  ;) 

Tahniah sebab dh konvo. Walaupun saya tak ikut mase awk konvo tuh tapi saye tetap bangga dgn awk. Memang lah teringin sangat nak tengok awak pakai jubah, pakai topi segi empat ade juntai-2 kat tepi. Tapi nak buat mcm mane. Kesibukan kerja memang tak boleh elak. Lagi-2 cuti tahunan dah habis kan.

Dah habis belajar+konvo ni cari lah keje yang sesuai dgn kelayakan awak. Yela. Takkan kite belajar tapi tak praktiskan. Betol tak? Rugi oo. :D



:: wif mak+pak die ::

:: mak, Afiq & mira ::


:: nak campak topi kot ::


:: senyum kepuasan ::


:: ape yg awak buat tuh ::

:: senyum :D ::



1 comment:

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa