Tuesday, August 7, 2012

Yippy! Baskin Robbins utk semua... (^__^)

Assalammualaikum semua. Heheh hopefully korang sehat lah yer. Aku jek tak berape nak sehat. Simptom-2 selsema sudah melande. Adoyyy -_-"

Huu nak cerite pasal eskrim ni. Cett selseme-2 pun nak cerite pasal eskrim jugee :P. Alaaa kite nak kongsi cerite jek. Tak nak bace sudah *merajuk* Kahkah lawa sgt la ko merajuk. Podahhh.

Ok-2. Balik pade cerite asal. Kite tau kan yang Baskin Robbin akan bagi eskrim percumenye kat seluruhhhhh rakyat malaysia. KALAU, kalau ek Dato' Lee Chong Wei dapat emas dalam FINAL badminton jumpe dgn LIN DAN. Tapi ape kan daye. Hero kite tak menang emas. Mungkin bukan rezeki die lagi pulak die dh berusaha bersungguh-2 tok game harituh. Aku tetap berbangga dgn die. I luv u Dato'. >.<

So pasal eskrim tadi. Kalo tak menang memang kompom-2 lah tak dapat eskrim free tuh kan? Adoyy baru jek berangan nak makan eskrim free yang sedap lagi marbeles. Tkpe lah. Bukan tak da duit nak beli. Ekeke tapi kalo yang free lagi sedap. Tol tak? Hahaha

Pastuh pagi tadi mase aku bukak blog ni, tengok-2 ade sorang blogger tu update pasal eskrim free ni. Nak tau? Jeng...jeng....jeng... Kahkah gelabah habis. Nyampas aku.

::  KLIK TOK TUMBESARAN ::

See. Still dapat eskrim free.. Adeyy memang terbaek lah. I luv u banyak-2 Baskin Robbins. Haha so pegi lah reramai bwk membe ke sedare ke ape ke tok menyerbu kedai-2 Baskin Robbins yang berdekatan. Sorang satu scoop jek taw. Jangan nak verangan bawak baldi bagai.

Ok lah. Tuh jek. Daaa~ Wassalam.

1 comment:

  1. VahH! dapat free ke? hehehe..saya dok jauh kat Labuan ni payah nak dapat BR ni.. kalau kuar g KL jek dapat! haha..betuah le kamu tuu.. =D

    ReplyDelete

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa