Friday, November 25, 2011

kawan2 ..:)

Haha tibe2 nak buat entri pasal kawan plak.. Huu tak dinafikan aku ni ramai kawan sebenarnye. Ada kawan rapat, ade kawan biase, ade kawan gitu2, ade kawan yg name jek kawan tp mcm tak moh berkawan dgn aku. Hee :D

Aku suke berkawan sebenarnye. Mmg suke. Tapi tuh lah. Kalo aku jek yg suke tak gune jugak kan kalo dorang tak suke nak kwn dgn aku.. Hurmm =='

Ok lahh.. Aku nak cerite satu persatu pasal kawan aku. Kite mule ea~~


Name die Afifah Ismail. She is my BFF. Aku pgl die Coco. Msti Pelik nape name Afifah tapi panggil Coco?? Aku pon tak tahu. Walaupun die my BFF, perkare tuh jek yg aku tak tau. Dia jek kawan yg memahami aku. Walaupun die mude 3 tahun dari aku tapi perwatakan & pemikiran die mmg matured lah..


Ok. Yang nih palk Nur Farrah & Nur Fanirah. AKu just panggil dorang nih Teh & Kak Long. Yang Kak Long tuh sbb die tue setaun dgn aku. Huu dulu aku dgn dorang nih tak ngam. Tak bertegur sape langsung. Sekarang nih mcm2 dh. Ade jek bende nak di sembang. Lagi2 Si Teh tuh.. Otak giler2. Masuk air jek.. Hahahah dorang nih kawan2 aku mase kat Asrama dulu. Sekali lah dgn Si Coco tuh. Hee :)


yang sebelah kanan tuh name die Tengku Nor Wahyu. Kami panggil die Wahyu. Sbnrnye nick name die Ayu. Tapi disebabkan kat Asrama tu ade name Ayu(aku lah tuh), so kitorang panggil jek die Wahyu. Ok what name wahyu. Die ni mmg ade keturunan Raja sbb tuh pangkal name die ade Tengku. Tapi tah lahh.. Mcm mane tah die boleh sesat kat Asrama tuh.. Heheheh :) Die nih sekarang umur die 16tahun. Fuhh umur tinggi tapi badan tak juge tinggi2. Ngeee ~~

 
Hee yang nih name die Darmawati Syapie. One of my close friend. Aku pgl die Arma jek. Die ni manis orgnye. Baik juge~~ Dulu mase aku Form 5 die Form 3, kami selalu together. Huu sekolah pon same2 kan. Aku dgn die beza 2 tahun jekk.. Yup!! Member2 aku ramai yg mude dri aku. Tapi berkawan tak kire umor kan?? So tak kesah lah.. Tapi Arma ni mmg matured ahh. Mcm Coco juge~~ :)


Hahah yang si laki2 tuh name die Muhammad Ayrullnizam. Aku panggil die Nizam. Budak ni mmg rapat dgn aku. Dari dulu sampai sekarang. Sekarang ni pun dok dgn aku jek.. Keje kat area rumah aku. Die nih dari keluarge yg problem siket.. Hurmm panjang kisah die ni sebenarnye.. Heheheh :) Tapi malas nak tulis panjang2.


Ok.. Kite kembali kpd kenangan skolah2 yerr ;) Huu yg ni mmbe2 kelas aku. Kat belakang dari kiri tuh name die Razlyana sebelah die yg mcm Arab tuh Nur Farrah yg duduk kiri tuh ofkos lahh aku, sebelah aku tuh Haslina. Dulu ni la die geng2 gossip aku. Dgn dorang jek aku boleh bergosip. Dgn orang lain susah betol. Konon baik lahh.. Hahhaha :D (Mcm aku jek yg plg cute kat situ.. Yuckkkk!! :P)


Yang ni plak name die Muallimat. Just call Ima. Dulu lps aku abis SPM aku keje kat 7Eleven. Hah keje dgn budak senget nih lahh.. Hahahha. Die nih kdg2 senget. Kdg2 tuh mcm serius jek.. Skang die dh belaja. Kat Melaka. Huuu susa betol nak hang out dgn die sekarang nih. Tapi tape lah.. Next time bile free kite keluar sesame yerr sayang... :P


Ok.. Last story. Yang ni name die Nur Ulfah. Aku kenal dgn die sbb ade lahh kisah kami dulu2 ;).. Hehhe. Die ni budak Melaka. Tapi study kat KL. Saje nak cari suasane baru. Asik Melake jek.. Yerr dopp.? Hahha. Die nih comey orgnye. Tinggi plak tuh. Putih pon yer... Die kalau ketawe mcm dunie nih die yg punye. Hahahah :DD Tapi I suke org yg ketawe2 ni :)


Okeys setakat tuh jek akunak cerite pasal member2 aku yg terbest!! Sebenarnye ade lagi. Tapi nanti lahh aku update lagi pasal kawan2 aku yg tak tertulis kat sini yer..? Bubyeee.. Cekidau ..

Note: Tanpe sahabat hidup kite tak sempurna :)

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa