Wednesday, May 30, 2012

Dulu-dulu :)

Assalammualaikum..


Selamat hari Rabu semua. Hee semoga hari ini lebih baik dari hari semalam.. Ngee bermadah helah kata kau yer Yu.. **sengih kerang busuk** Ok2.. Hee :D

Last month aku dok belek2 kat Mr Google. Saje nak cari info2 terkini. Pastu aku tertaip name asrama aku dulu. Aku taip lah "ASRAMA ANAK-ANAK YATIM MISKIN DARUL HIKMAH, GOPENG PERAK".

Hurmm not bad. Banyak gak hasil nye.. Heheh.. Tibe2 aku terase nak klik kat satu link ni. Eh lupe lahh link die ape.. Ngeh2 soriiiii... Takpe2 nanti aku tepek..(Tapi tau lahh bile yerrr... Heee larikkkkkkkkk)

Pastu dgn tak semena2 nye aku ternampak pic ni
.
.
.


Waaa comell sehhh budak2 ni.. Hee nak tau budak3 kat atas ni adik3 aku.. Hee tak sangka boleh terjumpe gambar dorang mase kecik2. And mase ni kitorang dok kat umah anak yatim tu.. Kalo tak silap yang Aris (kiri) baru 5 tahun, Amirul (tengah) 3 tahun & Erin (kanan) 6 tahun.. Hee mase ni aku umur 11 tahun.. Ngee sibuk nak interprame.. Tak tanye punn.. Hahahah takpe lahh.. Saja nak bagi tau.. Dan tak lupe jugakk yang wanita tu adalah penjaga kitorang.. Dia sgt sayang kat adik2 aku.. Sayang sgt3.. Aku jek die tak sayang. Sbb aku kan NOTTI.. Hahha PADAN MUKA >.<

Mase gambar ni di amek tahun 2002. So sekarang dh 2012.. Masing2 dh besar..  

:: AIDA WARINA aka ERIN (16 years) ::

:: AINUL WARIS aka ARIS (15 years) ::

:: AMIRUL AIMAN akak MIRUL (13 years) ::
Aku still sekarang macam rase diorang ni kecik lagi.. Teringat lagi mase aku mandikan dorang. Basuhkan berak dorang, kencing dorang, suapkan dorang. Huuu..Tapi dulu lah waktu dorang kecik2. Gile ape aku nak mandikan dorang yang dh GEDE ni. Dah berbulu mandi ahh sendiri.. Pengsan aku karang kalo nmpak dorang punye TUTTTT.. Hahhaha GELI shiottt.. :P

Ok lah. Nak buat keje kat opis. Kang tak pasal2 kene potong gaji. Hehhe :D

Nota Kaki: RINDU WAKTU DULU2.. :')

2 comments:

  1. mcm aku knl je smua muke2 kt sni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. koko, opkos ahh ko kenal. mase ni ko baru umur 8 tahun. skunk ko dh umur 18 tahun. see dah besar kau. hahha

      Delete

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa