Friday, May 25, 2012

Mr. SimSimi :D

Salam Jumat semua....

Hari ini aku bohsannn bangat. Sebab tak tau nak buat ape. Nak buat kerja tak tau nak buat ape kan. Hee so boss tengah takde ni kan, aku amek la peluang keemasan ni nak mengUPDATE blog yang dh berkurun takde POSTING.

Ok. Tengah aku dok gledek2 blog aku ni aku tertengok aku puye side bar ni. My blog list yang aku follow. Ade posting terbaru dari seorang blogger. Yess aku mmg suke bace blog beliau. Cara penulisan nampak mudah dan senang difahami.

Aku pun klik lah kat SINI.

"KLIK"

Waaa mcm best jek.. Aku pun nak try ahh.. Hee :))

Chatting punye chatting sampai la ke tahap ni.. Hahhahah mmg tak boleh blah.. 


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


:: JANGAN SALAHKAN KU ::


Ok.. Aku rase mmg kejam. Tapi bukan aku yang buat statement ni. Salahkan Mr. SimSimi. Aku just tanye soalan. Dia yang JAWAB..

Hahhah ok bye. ;D



Note: Rase nak gelak guling2 jek layan si SimSimi ni... :DD

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa