Thursday, May 31, 2012

Bayangkan je lahhh.. :D

Assalammualaikum..


Hee hari ni terlebih RAJIN nk mengUPDATE my blog. Ecehh.. :P

Tadi mase aku online FB aku bace lah notification aku. Ade membe aku ni komen pic aku.. Dalam komen tu aku tulis cmni *gelak guling2*.. Pastu membe aku ni balas ahh " "x leh bayang kau gelak guling ouh" ".. Hahha amboi~~ Ayat ni nak mengutuk aku ke ape? (Tau lah saye GUMUK +___+).. Ngeee... :D


:: Sila KLIK untuk tumbesaran ::


Hahha :DD.. Kepada membe aku ni.. Aku suggest kau just bygkan jekk.. Tak yah nak susah2.. Hee kau bygkan mcm dlm cite Hindustan tu.. Yang dok guling2 atas rumput.. Hah ko bygkan cmtu jek.. (walaupun aku tak lah seSLIM mcm heroin Hindustan tu *.*)..






Tak pun ko bayangkan mcm ni
.
.
.


:: comey kan KUCING tu gelak guling2? mcm aku lah ::


Dapat dh imagine kalo aku gelak guling2? Hee comey kan? :P

Ok bai..


Nota kaki: tapi kucing tu memang menakutkan..

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa