Wednesday, May 16, 2012

Jawapan Bodoh untuk Soalan Bodoh .. :D


Salam korang.. :)

Korang pernah kene soal dgn soalan yang bodoh? Ade rase bengan tak kalo soalan bodoh tu ditanya kat korang? Hee ape jawapan
yang korang bagi kat orang yang bertanya soalan bodoh tuh? Jeng3..

Hee ok lah. Aku ade beberapa soalan berserta jawapan bodohnye sekali utk korang bace ke.. Amek note ke. Hee tok kene kawan
korang yang tanyekan soalan2 yang tak berapa bijak..



Situasi 1:

-Korang baru balik keje/kelas nak masuk rumah ni. Dengan penat2nye. Korang pun dok kat kerusi. Baru nak lepaskan penat ni tibe2 housemate/adik2/abg2/kakak2 korang bertanye..

Soalan Bodoh 1: Hai, penat balik keje/kelas?

Jawapan: Eh tak lah..Tak penat. Saya saje jek ni.. Hehhe (Dalam hati rase nak penampor jekkk yang bertanye tuh.. Tapi kalo mak pak korang
jangan lah yer.. Durharka namenye tuh.. Hehhee v(',')



Situasi 2:

-Korang dalam bilik air.. Dok meneran 'bende' yang tak terkeluar2.. Pastu ade orang ketuk pintu tandas.

Soalan Bodoh 2: Ade orang ke kat dalam?? (Sambil ketuk2 pintu)

Jawapan: Dalam ni tak ade orang... Masuk ler... (Dalam hati dah sumpaha seranah.. Kaco lahh orang tengah amek 'mood')



Situasi 3:

-Korang tengah masak ikan ni.. Sambil masak2 tibe2 membe/kakak/adik datang kat korang.. Sambil dok hidu2 masakan korang..

Soalan Bodoh 3: Emm sedapnye bau.. Ko masak ikan ea?

Jawapan: Tak lahh.. Aku masak ular sawa ni.. Sedap kan bau die? Hee :D




So pernah tak korang berada dlm situasi2 di atas ni? Alaa bukan sebijik pun.. Just sipi2 pun mesti pernah gak kan? 
Hee mesti korang ade rase bengang tahap cipan. Kan? Alaaa ngaku jek. Bukan orang tau pun. Hahahah ;D

Ok lah.. Just 3 situasi ni jek yang aku dapat nak story. Lagi pun 3 situasi ni jugak yg kerap terjadi kat aku. Dan ni juge le yang aku boleh share ngan kome2 ni.

Wassalam.. 

Peace yoooo.. V('_')v

No comments:

Post a Comment

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa