Thursday, June 28, 2012

Segmen Tingkatkan Followers dan Trafik Blog bersama Jejariruncing

Assalammualaikum semua.. Harap korang hepi2 selalu eh.. Ngee.. Hari ni aku pertama kali menyertai segmen yg dibuat oleh Kak Elia Jejariruncing. Yerr segmen tingkatkan followers and trafik blog.



Sape2 nak join tuh boleh lah klik kat link diatas ni. Dan jangan lupe utk mengundi kak Elia dalam Eh! Levi's Curve ID Blogger Award. Cara-caranye korang boleh lah klik kat SINI

Kalau korang mengundi korang berpeluang memenangi baucer Levi's bernilai RM300.00. Pehhh banyak tuh. Kalau aku lah yang bertuah tuh kompom aku bersopin sakan punye.. Hahaha :DD

Okeys lah. Bye (^_^)v

14 comments:

  1. tq for joining my segment. stay tune nanti saya akan promote blog awk ye ;)

    ReplyDelete
  2. done follow awk..asl background cute sngt ni...hehe...

    ReplyDelete
  3. done follow u.. sangat comel blog awk :)

    ReplyDelete
  4. hai... linda blogwalking sini... dtg dr blog kak Elia... :)

    ReplyDelete
  5. salam ukhwah..akak follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah jugak kak.. thanks follow sini. dh follow akak jugakk. ngee :D

      Delete
  6. hai.. datang dari blog kak elia.. ^_^

    ReplyDelete
  7. As-Salam.
    Singgah sokong rakan blogger ... :)

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum, salam kenalan...

    sweet je blog background ni....macam gegula ;)

    ReplyDelete
  9. hi!sy nk mintak tolong review video ni.promote promote la jugak ye.trima kasih :D http://www.youtube.com/watch?v=Cqo1OYQw0k4

    ReplyDelete

Pergi kedai nak beli daun keladi,
Daun dibeli kat kedai Pak Ali,
Terima kasih singgah blog ni,
Kalau boleh komenlah sekali..
Hehehe (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
♥ Copyright © 2012 reserved to WahyuNie WaHip. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa